Zgjedhjet lokale në Turqi, Stambolli shkon në RIVOTIM




Sipas informatave të TRT WORLD, duke e cituar Anadolly Agency-n, thuhet se anulohet zgjedhjet lokale në Stanboll, pasi që ato i kishte fituar partia opozitare republikane CHP.

Komisioni suprem zgjedhor në Republikën së Turqisë ka anuluar rezultatet e fundit dhe ka shpallur rivotim në komunën e Stanbollit./TopAlNews/