Vjosa Osmani për Agim Veliun: Mendjeshkurtër, ma tregoi derën e më quajti tradhtare
Pjesë nga fjalimi i Vjosa Osmanit në Kuvend

“Asnjë qëndrim kurrë se kam ndryshuar, para 6 tetorit, pas 6 tetorit, pavarësisht cmimit që duhet të paguaj. Kam qëndruar fuqishëm në parimet dhe platformën që kam përfaqësuar para qytetarëve.   Disa mendjeshkurtër ma tregojnë mua derën nga LDK-ja, por atë rrugë e atë derë ma ka shtruar besimi qytetar. U akuzova për tradhti por nëse mbrojtja e cdo pike të programit të LDK-së, më bëka tradhtare. Nëse mbajtja e secilës fjalës, që ua kam dhënë votuesve të mi, nëse kjo më bën tradhtare atëherë me krenarinë më të madhe do ta mbaj këtë vulë të tradhtisë”.