(VIDEO) Zendeli në ‘ClickPlus’: Për 30 vjet në Gostivar ska pasur asnjë investim të huaj!
Sonte në emision ‘click plus’ ishte i ftuar deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli, ku është diskutuar për aktualitetin politik në vend dhe për shqiptarët pas përfundimit të zgjedhjeve Presidenciale, njofton TopAlNews.

Deputeti Zendeli ka shprehur pa knaqësin e tij dhe subjektit të tij, se gjërat nuk lëvizin në drejtimin e duhur nga ana e qeverisë së Zaevit.

Deputeti i Besës më tej ka folur edhe për investimet e huaja, si shembull morri qytetin e Gostivarit, në të cilin qytetë jeton vet deputeti, duke u shprehur se për 30 vjet në Gostivar ska pasur asnjë investim të huaj që nga pavarsimi i vendit./TopAlNews/