Sela edhe në kohë krize bën fushatë, thotë sistemi shëndetësor është i rrënuar dhe nuk plotëson standardet
Zijadin Sela në emisionin Click Plus ka lëshuar akuza në lidhje me sistemin shëndetësorë në vend.

Ai ka pohuar se ky sistem shëndetësorë është i rrënuar dhe nuk plotëson asnjë standard.

Sipas Selës, gjendja e jashtëzakonshme është mekanizëm shtesë në mënyrë që të kufizohen kontaktet ndërmjet njerëzve ndihmon që rastet me Covid-19 të jenë sa më pak, bëhet edhe më lehtë e menaxhueshme situata.