Rritet numrit i personave të izoluar në Maqedoni
Gjatë natës së katërt midis 25 dhe 26 mars, në të gjithë vendin, policia regjistroi 301 rate të shkeljes së orës policore, prej të cilave 138 u pastruan në stacionin policor.

Numri i njerëzve në izolim si rezultat i pandemisë së coronavirusit tani ka arritur në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona).

Në mesin e të njëjtëve 149 nuk e respektuan masën e izolimit dhe ata do të të mbajnë përgjegjësi./Telegrafi/