Pas festave ndiqni këtë dietë dhe do të humbisni 5 kg për 3 ditë
Në këto ditë festash të gjithë abuzojnë me ushqimet, por që nga janari duhet të filloni t’i hiqni kilogramët e tepërt që fituat këto ditë.

Mjafton ndjekja e një diete 3 ditore dhe ju do t’i riktheheni peshës suaj të mëparshme, apo do t hiqni edhe kilogramë që ju kanë bezdisur më parë.

Dieta me patate do ju bëjë të mos jeni shumë të uritur. Këshillohet të konsumoni patate të gatuara dhe do pini kos pa yndyrë. Patatet përmbajnë vitamina, minerale dhe fibra e përshpejton tretjen. Ndërsa kosi rregullon sistemin e tretjes dhe largon toksinat e substanca të tjera të dëmshme nga trupi.

Dita e parë

Mëngjesi: Patate të ziera pa kripë, dhe pini 1 gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, 1 gotë kos

Darka: Pini dy gota kos

Dita e dytë

Mëngjesi: Një gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, një gotë kos.

Dita e tretë

Mëngjesi: një patate të zier pa kripë

Dreka: një patate të zier pa kripë dhe një gotë kos

Darka: një gotë kos.

Sipas dietologëve, kjo dietë është shumë e rreptë dhe nuk rekomandohet për njerëzit me probleme shëndetësore. Gjithashtu duhet theksuar se nuk mund ta përdorni këtë dietë për më shumë se tre ditë!
Be the first to comment

Leave a Reply