Maqedoni, javën e ardhshme arrijnë gjysmë milion maska dhe 20 mijë testime për Covid-19
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në konferencë për shtyp bëri të ditur se “nga java e ardhshme si donacion duhet të arrijnë edhe 500.000 maska dhe 20.000 testime, reagjentë për testimin e coronavirusit”.

“Morëm përgjigje nga më shumë donatorë, përmes Qeverisë së Norvegjisë për respiraatorë, të cilët i presim në fillim të muajit prill, ndërsa ditëve të ardhshme do të marrim përgjigje definitive edhe nga Ambasada e Kinës, prej të cilës kërkuam donacion para disa javëve”, tha ministri Filipçe, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ministri tha se nga java e ardhshme do të zgjerohet testimi i njerëzve për coronavirus.