Lëvizja e BESA: Presim nga Presidenti Pendarovski të mbajë premtimet dhe kohezionin politik
Deputeti i Lëvizjes Besa Fadil Zendeli, përgëzoj Presidentin e ri Stevo Pendarovski po njëlohësisht tha se pret nga ai përmbushen ato që janë premtuar gjatë fushatës zgjedhore.

“U rrumbullaksua edhe një proces demokratik i zgjedhjeve. Presim nga presidenti i ri atë që atë që premtoi gjatë fushatës, ta realizoj, të jetë i qëndrueshëm në të gjitha përpjekjet, dhe të realizoi atë që ka në platformën e tij”, u shprehë deputeti Zendeli.

Në emër të Lëvizjes BESA, ai shprehu gatishmërinë për bashkëpunim me Presidentin, por edhe me Qeverinë dhe tha se partia e tij do të kontribuojë në të gjitha aspektet, në kontekstin e proceseve të integrimit evropian. Deputeti Zendeli tha se si parti opozitare do jemi kritik dhe korigjues i politikave të gabuara të qeverisë dhe Presidentit./TopAlNews/