Kreu i Zhelinës vazhdon me implementimin e projekteve të rëndësishme, kësaj radhe lajm i mirë për banorët e fshatit Grupçin
Kreu i Zhelinës, Blerim Sejdiu, prezantoi edhe një tjetër investim serioz në komunën e Zhelinës, konkretisht në zonën e fshatit Grupçin. Është fjala për rekonstruimin e rrugës kryesore të fshatit Grupçin.

Kryetari Sejdiu, teksa inspektoi fillimin e punimeve, theksoi se ky është një ndër projektet e rëndësishme të kësaj zone, që ka për qëllim përmirësimin e infrastrukturës, duke theksuar se bëhet fjalë për “Një rrugë të lënë në harresë dhe premtuar dy dekada me radhë, që sot bëhet realitet.”